Dette indlæg har fokus på, hvordan du får en meget bedre oplevelse på hjemmekontoret. Den nuværende situation har gjort, at mange er tvunget til at arbejde hjemmefra. Mange har dog desværre ikke anskaffet alle de rigtige ting til kontoret derhjemme. Når du har læst denne artikel, vil du vide mere om, hvordan du bliver mere produktiv i løbet af din arbejdsdag. Få mere tid til det sjove ved at få klaret arbejdet hurtigere.

 

Måske er du interesseret i at finde ud af, hvilke ting vi nævner i dette indlæg, men hvis du allerede har et komplet hjemmekontor, så er dette indlæg desværre ikke noget for dig. Heldigvis er der en del andre artikler og indlæg på denne hjemmeside, som du kan læse i stedet.

 

Produktivitet: Dockingstation

Finder du en god dockingstation inde på DockingStation.dk, så kan du blive mere produktiv. Lad os fortælle dig hvordan og hvorfor. Adskillige undersøgelser, som du kan finde på nettet, siger, at du kan blive mere produktiv, hvis du anvender mere end en enkelt skærm. Tallene er forskellige, men generelt siger undersøgelser, at man kommer op på 20 til 40 procent i ekstra produktivitet. Du kan måske allerede se, at du har været mere produktiv, når du har været på kontoret – netop fordi der er flere skærme tilgængelige.

 

Du tænker sikkert, at det allerede er muligt at tilslutte en ekstra skærm til din pc – helt uden at købe ekstra udstyr som en dockingstation. Problemet er bare, at du kun kan gøre det med én skærm. Derudover kommer din nuværende skærm og den ekstra skærm til at være i to forskellige størrelser. De fleste foretrækker, at have to skærme i samme størrelse. Du skal nok også have to skærme i samme størrelse, hvis du skal op på de høje procenter i øget produktivitet.

 

Mange mener også, at man kan få mindre ondt i nakken af at have en ekstern skærm i stedet for at anvende den indbyggede skærm. Den førstnævnte er placeret højere, forstået på den måde at den ikke er så lavt nede på bordet, at du skal bøje nakken for at kunne se noget.

 

Komfort: Kontorstol

En kontorstol, hvis denne er en god en, kan give dig meget mere komfort, når du sidder ned. Hvis du oplever ubehag ved at sidde ned i lang tid, kan det være et godt tegn på, at du har en dårlig kontorstol. Du burde overveje at få en ny en. Der findes mange forskellige slags modeller, så det kan være fordelagtigt at gå ned i en fysisk butik og teste dem. Det kan nemlig være en udfordring at sende en kontorstol tilbage, hvis du vil bruge din returret.

 

Med hensyn til kommentaren omkring nakke, bygger denne på information indsamlet fra andre kilder og tips. Du bør undersøge, om dette gør sig gældende for dig.

Kategorier: Artikler